sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Flunssa

Ei tarvinnut vieläkään käydä kokemassa Pyynikkiä numerolapun kanssa. Viikko takaperin matkalla mantereelta toiselle alkoi flunssa puskemaan päälle ja sen kourissa olen vieläkin. Tarmon maantielle en viitsi ilmoittautua, kun en ole vielä ihan kunnolla toipunut varsinkaan keuhkojen osalta. Viikon tekeleet jäi pariin enemmänkin tunnustelevaan pyöräilyyn.

Torstaina Allin kanssa kevyt pyörittely 1.10h. Lenkillä sovittiin, että Route300 on ohjelmistossa tänäkin vuonna. Se ajoittuu varsin mukavasti koukkupolvien mestaruuskisojen edeltävään viikonloppuun. Perjantaina olin sitten entistä enemmän tukossa. Päätös oli helppo tehdä siinä vaiheessa Pyynikin suhteen.

Sunnuntaina avasin MTB kauden. Kävimme Markuksen kanssa pyörähtämässä Lamminpäässä. Joka mäen päällä sai yskiä keuhkoja tyhjiksi, mutta muuten oli kivaa ajella vaihteeksi poluilla. Yht 2.50h

Viikon saldoksi jäi 4h. Toivottavasti alkaa olo kohentumaan, että pääsee taas kunnon treenaamiseen kiinni. Ensi lauantaina olisi TdT, joka kovasti houkuttelisi. Ei lukita vielä, kun asian voi päättää vaikka aamulla. Seuraava varsinainen sytkytys on näillä näkymin pitkän Pirkan 36 ryhmässä ajelu.

2 kommenttia:

  1. No voi prkl, toteaa rogaining-kapu, olisi tuon jo suonut. Positiivista kuitenkin, että mtb:tä. Voit joutua istuskelemaan mtb:n selässä 7 tuntia elokuun alkupuolella...

    VastaaPoista