maanantai 6. toukokuuta 2013

Pyörän pesu, talutusta ja vähän kilvanajoa

Viikko meni henkisesti toipuessa edellisen viikon AHH ajojen yhteislähdöstä ja samalla valmistautuessa viikonlopun Satakunnan ajoihin. Kokemus oli varsin erilainen viikontakaiseen verrattuna. Ei kasoja! Olisikohan edellisen viikonlopun tapahtumat rauhoittaneet suurinta yli-intoa.

Sunnuntain lähdössä oli osa matkasta varsinaista perunapeltoa. Homma päättyikin sitten omalta osalta etukumin rikkoutumiseen. Kymppi ennen maalia kuului Captainin komento, että nyt mennään. Otin pari polkaisua putkelta huomatakseni, että kumihan on ihan löysä. Ei muuta kun sivuun ja taluttaan pyörää. Ei ole vielä meidän tiimillä tuota omaa huoltoautoa, josta saisi uuden kiekon ja peesipaikan pääjoukon metsästykseen. Eikä kyllä ollut järjestäjien toimesta neutraalia huoltoSkeidaakaan takana, jonka katolla olisi ollut kiekkoja mistä valita :-). Aikani talutettua pyörää, etten ihan jäätyisi pystyyn kun oltiin kuitenkin kastuttu alkumatkasta, pysähtyi auto joku ystävällinen kaveri autolla ja kysyi haluanko kyydin kisakeskukseen. Autossa selvisi, että hän ei ollut järjestelyväkeä, vaan oli lähtenyt katsomaan tapahtumaa ja hyvää hyvyyttään korjasi yltäpäältä rapaisen ja kylmettyneen pyöräilijän kyytiinsä. Isot kiitokset hänelle! Oli muuten entisiä triathlonistejä ja tuon teon perusteella todellinen pyöräilyn ystävä.

Lauantaille oli tavoitteena ehtiä ajoissa ja verrytelleenä prologin lähtöön. Näin myös tapahtui eli huimaa parannusta edelliseen viikkoon.

Viikon saldot:

Ma Tempopyörällä 2*20min VK Säijän pätkällä + verrat. Watit 285 mennessä ja paluussa 286.1.37h - 51km

Ti Wappuaatto

Ke Tempo kulkimella kevyttä palauttavaa rullailua  1.37h - 48km. Hyvää kokemusta tuulioloihin.

To Lepo

Pe Valmistelua viikonlopun ajoihin. PikkuSäijä ja matkalla muutama lyhyt veto. 1.20h - 37km

La Prologi + ryhmälähtö. Oliskohan kaikkine verroineen päivineen 4h

Su Etappi 2, joka päättyi 65km kohdalla. Sinällään kevyttä menoa siihen asti. Yhteensä verroineen 2h Ja kun en pystynyt tänäänkään jeesaan kapua itse kisassa, niin sain komennon pestä hänen pyöränsä kun oltiin päästy Werstaalle. Tai siis komento kuului kotimatkalla: "Pesetkö muuten pyörän sisällä vai ulkona?" Ei siinä paljon muu auttanut kuin viritellä painepesuri ja alkaa hommiin. Onneksi sentään armahti, eikä laittanut enää kiillottamaan sitä pesun päälle.

Viikon saldo: Kurkon pyörän pesu 18min ja ajoa 9.34h

Tällä jo alkaneella viikolla olisi tarkoitus ottaa taas treeniä enempi, kun viikonloppuna ei ole kisoja. Pyynikin osallistumispäätökset pitäisi käydä kuulostelemassa reitillä. Starttiin on enää vajaa pari viikkoa. Sunnuntai menee lentokoneessa istumiseen, kun työreissu iskee Ameriikan ihmemaahan.Vähän tuli tuo työreissu huonoon saumaan Pyynikkiä ajatellen, kun olen reissulta takaisin torstaina. Tai sitten toisaalta siitä saisi hyvän tekosyyn skipata koko kisa.




1 kommentti:

  1. Se on kyllä hienoa, että Il Capitanon itsevarmuus on sitä luokkaa, ettei tarvitse lähteä arvuuttelemaan, kuka pyörän pesee :D!

    VastaaPoista