sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Juoksuadaptaatiota

Lyhyesti harjoitteista. Alkuviikosta tiistaina kävin ajamassa Henkan kanssa Pinsiön lenkin ja pienet lisäkiehkurat Pirkkalassa. Seuraavana päivänä hölkkäilin 8km. Torstaina vedin Henkalle autopeesiä. Hurjaa oli vauhti kertakaikkiaan. Perjantaille tuli kuin puskista ylimääräinen yöpirkka, jossa ajettiin lyhyempää 131km reittiä Keskivauhdiksi saatiin 36,7 ja lopussa oli ihan oikeata ajamisen meininkiä kolmen kuskin voimin. Oli oikein hieno reissu mitä parhaimmassa säässä, jos vertaa muutoin kesäkuun keleihin. Reissu pisti jalat aika tukkoon ja pidin lauantaina välipäivän. Sunnuntaina oli vuorossa järvinen. Eivät olleet jalat saaneet kimmoisuutta perjantain jäljiltä ja olihan raskas reissu. Sinnittelin Arboretumin jälkeiseen risteykseen asti (se mistä PJH kääntyy kotiaan kohden) ja kävelin sen jälkeen ässälle mistä taas loppu linkuttaen kotiin juoksunomaisesti. Kyllä on jalat tyhjät ja kipeät. Ei sovi pyöräily ja juoksu minulle rinnakkaislajeina ei.

Tässä olisi löydettävä kulkupolitiikkaa juoksuosastolle ennen 12.-13.7. viikonloppua. Silloin on alustavasti suunnitteilla Birgitan polun koko reitin kierto 50-60km juureksissa ja kiveksissä. Saa nähdä alkaako juoksu kulkemaan siihen mennessä niin paljon, että uskaltaa startata.

Ensi viikko taas lisää juoksua ja ehkä viikolla Säijässä pyörällä tirvasu. Eiköhän se tästä ala iloksi muuttumaan. Lauantaina, jos on nättiä keliä olisi kyllä kiva lähteä ajelemaan vaikka porukalla pidemmästi. Olisihan sitten taas sunnuntain järviselle antikimmoisuutta varastoituna...

2 kommenttia:

  1. Jos keli sallii, niin nyt tosiaan voisi panostaa, että päästäisiin porukalla lenkillä lauantaina. Johan tässä ei kohta tunnista enää, kun niin pitkä aika, kun viimeksi onnistuttu yhteistä lenkkiä sovittamaan!

    VastaaPoista
  2. Ennuste näyttää ainakin kohtuu hyvältä. Tapin kanssa on sentään muutamille lenkeille ehättänyt viime viikkojen aikana ja eilen osuin sopivasti saattamaan vikan kilometrin järvenkiertäjää kotiin, mutta koko jengin vika keikka taitaa mennä Pirkkahalliin asti.
    Tämä viikko lomilla, sitten kaksi töitä ja kaksi lomaa, mutta heinäkuussa pitäisi kyllä ehtiä paljon joustavammin ajella kuin normaalisti. Ja wbr-lenkkejä kyllä kintut kaipaisivatkin jotta johonkin Jämillä pääsee.

    VastaaPoista