sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuspäivitys

Käväisin heti Pirkan pyöräilyn jälkeen pikavisiitillä USA:ssa. Meno oli maanantaina ja paluu ke-to. Lentokoneessa istuminen jumitti jalat aika pahasti ja erityisesti lonkan koukistajat. Reissun jälkeen tein pe pienen hölkän koiran kanssa ja la Markuksen kanssa cyclolla 4h palauttavan ajelun. Sen jälkeen tuli 5 lepopäivää, kun ei oikein ehtinyt lenkille ja ei oikein välillä jaksanutkaan.

Juhannusaattoa tuli vietettyä Viimeisten pirkkalaisten kesäpäivien merkeissä. Päivien alkajaisiksi otettiin reilu tunnin yhteislenkki, joka kävi ihan oikeasta harjoituksesta kun juoksuvire on vielä hakupäällä vaiheessa. Eilen käytiin Ranen kanssa ajelemassa cyclo-mtb lenkkiä Hakkarissa ja Herwoodissa. Reilu parin tunnin siivu, mäet aika varovaisesti johtuen edellisen päivän loppuillan 'harjoitteista'.

Tänään käytiin kiertämässä aamulähdöllä järvinen. Eipä siellä muita näkynyt kuin urheita pirkkalaisia. Talvella olin jopa lukevinani jonkinlaista kyseenalaistusta pirkkalaisen kestävyysjuoksun tilasta, joten olisihan se kiva että olisi näillä kesälenkeillä muitakin kuin Vimppoja todistamassa, että järvisen porukkalenkki pyörii.

Tästä eteenpäin järvinen on vakiohjelmistossa viikonloppuisin. Ajatuksena on ajaa lauantaina pyörällä ja sunnuntaisin juosta. Päivät voivat vaihdella sään mukaan, kun juoksussa ei sade haittaa ihan yhtä paljon kuin hesselihommissa. Tulevalla viikolla jatkan juoksemisen opettelua sekä yritän saada säännöllisen harjoittelun päälle eli veksit ja tussun vedot saa vielä odottaa hetken. Ja kyllä sitä voisi Säijässäkin tiristää jonain ehtoona.

1 kommentti:

  1. Kylläpä sitä nyt hehkutetaan, kun kerran jaksaa lähteä pitkälle lenkille;-) Enköhän minäkin onnistu ensi sunnuntaina pääsemään mukaan, kun hesselien kanssa pärjää kyllä vaikka jalat olisivatkin sökönä. Tarjolla olisi kyllä samana päivänä Tervakosken mäkimaraton...

    VastaaPoista