sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Toinen viikko putkeen jo...

...eli siis koitan pysyä omalta osaltani vaihteeksi taas aktiivisena blogin suhteen, vaikka vain minimaalisella viikkoraportilla. Tappi ja Markus näyttävät myös ottaneen ryhtiliikkeen tällä saralla.

ma - lepo

ti - 2:20 viikkotempo. Melkoisen heikko esitys. Koottuja selityksiä olisi tietenkin takatasku väärällään, mutta jospa vain tyydyn toteamaan, että paska kunto. Jos asian koittaa vääntää jollain tavalla positiiviseksi, niin ainakaan huonompaan ei tästä voi mennä (kai/toivottavasti/ei kai sentään).

ke - 1:47, jossa 1x75min. Powerdisk lainassa, ja tuon tällä hetkellä käytössä olevan vaihtoehtoisen systeemin luotettavuus on about nolla, joten paha sanoa tarkalleen, miten meni, mutta huonosti jokatapauksessa, se on selvä. Jouduin tekemään treenin aamulla, kun illalla palaveri Chileen niin, ettei olisi ehtinyt treenaamaan. Siis, ei aamutreenissä sinänsä vikaa, mutta ei ehtinyt oikein palautua viikkotemposta, eikä aamulla edes hörppäämään kahvikuppoista.

to - 1:24 kiritreeni melkoisen koleassa kelissä. Kaikin puolin huonot lähtökohdat kiri treenin tekemiselle, kun kaksi päivää kovaa takana ja niin kolea ilma, ettei saa pidettyä jalkoja lämpimänä, niin oikeastaan kiikun kaakun, onko kirin kannalta enemmän haittaa, kuin hyötyä tehdä, mutta tein, kun ei oikein mitään muutakaan järkevää olisi tohon väliin saanut.

pe - 1:47 trainerilla. Taas vähän kiire.

la - pakkolepo...

su - 3:32 Tottiksen lenkki Samun, Pasin, Lensun, Ollilan ja Leppiksen kanssa. Keli ei loppupeleissä ollut lainkaan niin huono, kuin ennakolta näytti ja hyvän porukan kanssa ajosta tulee aina hyvä fiilis.

Viikon tekeminen siis melkoisen mollivoittoista, niin kuin ollut useampi viikko jo. Pohdiskellut tässä (edellisessä blogikirjoituksessakin vähän ääneen), että oliko kaksi leiriä keväällä ja niiden välinen kova treeni liikaa ja aiheuttanut tämän alakierteen, mutta jotenkin en meinaa suostua uskomaan sitä ja mielessä käynyt vaihtoehtoisena selityksenä kevään pölyjen aiheuttama piilevä tulehdus. Mitään näkyviä merkkejä tai hengitysvaikeuksia ei ole, mutta edellisenä keväänä oli vähän samanlainen ilmiö. Tämähän olisi kait aika helppo käydä tutkimassa, vaan saapa nähdä, saako aikaiseksi, vai tyydynkö vain spekuloimaan : ).

Tappi varmaan päivittää (ei mitään paineita tietenkään...) omat kuulumisensa viikonlopulta, joten siitä ei sen enempää, mutta hang around-jäsenet Pia ja Pate väläyttivät taas hyvää kisatekemistä viikonloppuna. Molemmilla tekeminen sen verran vahvan oloista, että mielenkiintoista nähdä, mitä kesä tuo mukanaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti