maanantai 5. toukokuuta 2014

Lyhyt kevätrapsa

Hetki on vierähtänyt sitten viime raportin ja näköjään Santtu ehti ennen minua rikkomaan sivustojemme media hiljaisuuden. Kausi on edennyt suhteellisen säännöllisin harjoittein ja eka kisa on omalta osalta startattu viime viikonloppuna. Meno oli suhteellisen normisettiä omaan tasoon. Suurin highlight taisi olla tempihaalarin vetskarin repeäminen maalissa. Vein sen tänään pajalle ja sovittiin, että pistetään kesäkyrsän syöjän mahan kestävä tilalle. Pitäisi olla Riihimäkeen mennessä kondiksessa - siis vetskarin. Sitten viime raportin on takana Mallorcan viikon ajoleiri Jokkerin, Pasin, Samun ja Santun kanssa. Sen jälkeen työreissuja Leville, Hauholle ja Mumbaihin peräkkäisinä viikkoina. Harjoittelu on painottunut viikonloppuihin ja alkuviikkoihin. Ihan hyviä treenejä olen kuitenkin saanut mahtumaan joka viikonlopulle sekä pidemmästi että myös kovemmasti.

Satakunnan ajoihin oli hieman poikkeavan uuvuttava valmistautuminen, kun väliin osui Vappu. Aattona lenkkeilin Siuron Koskibaariin ja Vapun päivänä aamusta 17km juoksua. Päivästä YO-talolle Marttia kuuntelemaan ja paluumatkalla hankittiin todellista testovoimaa Härmälän jousesta. Fixi -pyöräilytaidot olivat limiiteillä...

Edessä on toisenlainen kesäsapluuna verrattuna muutamaan aiempaan vuoteen. Ilmoittauduin Berliinin maratonille ja nyt näyttäisi nimikin löytyvän listalta. Ajatuksena on ajaa pari kisaa vielä pyörällä ja päälle pitkän Pirkan vauhtiryhmän vetojuhta-ajelut. Sen jälkeen alkaa pääpaino siirtymään juoksuun, toki pyöräilyä tulee olemaan mukana paljon edelleen. Jos Veterano saa jalkavaivat kuntoon, niin välissä käydään rymyämässä 24h rogaining Hailuodossa. Se toimiikin sitten hyvänä viikkoa edeltävänä valmisteluna koukkupolvien SM ajoihin. Siitä kuusi viikkoa itse starttiin. Tonnin vedoilla olisi tarkoitus hakea vauhtia ja pitkillä vekseillä kovuutta lisää. Omalla sadan kohdan virtuaalilistalla on kesälle yksi pitkä VK JaHan perässä putoamatta. Jos se menee, niin uskallan asetella Loukon pubin kaljalasinalustaan aikatavoitetta. Palaan siihen sitten, kun sen aika on. Jos jalat ylipäätään kestävät maraton valmistautumisen ja aika on kelvollinen, niin loppuvuodesta olisi tarkoitus juosta vielä satku ja tietenkin Imaamin itsensä järjestämässä, mittaamassa ja kellottamassa tapahtumassa. Missäs muussakaan voisin oman virtuaalisen sadan kohdan listan kovinta tavoitettani käydä kokeilemassa kuin tuossa tapahtumassa.

Tästä eteenpäin on taas vakaa aikomus tuottaa ikämiehen harjoitteludataa viikottain näille sivuille. Jos rapskat menevät liian juoksupainotteisiksi ja WBR Riders sensuroi ne pois, niin sitten saattaa tulla pientä viivettä julkaisuihin.


1 kommentti:

  1. Niinkö täällä sitten menee, että sensuuri jyrää, kun ei viikkorapsoja näy?
    Ihan vaan sillä meinasin, että jos rupeen pikkuhiljaa aloittelemaan treenikautta ihan tuota tulevaa vk:ta silmällä pitäen.

    VastaaPoista