maanantai 28. heinäkuuta 2014

Juoksukuntoa odotellessa

Kolmas lomaviikko on takana ja kesän rogaining -kausi avattu Vatulassa tiistain kesäillan tapahtumassa. Kovin oli helteinen reissu. Paukusta mentiin minun varvukko-suojuoksukunnolle ihan limiiteillä. Palkintona oli kuudes sija ja ihan sekaisin mennyt pakki sekä loistava harjoitus. Loppuviikko menikin sitten enemmän palautuessa tai sitä odottaessa. Lisäksi tuli kokeiltua viikon mittaan wake boardingia ja SUP laitailua. Sellainen lauta tarttui kaupasta mukaan eilen.

Viikon tekemiset:

Ma Henkan kanssa Pinsiön lenkki rauhallisesti 71km 2.25h

Ti Kesäillan rogaining 2.52h 22,4km.

Ke Koko WBR porukalla Viitapohjan lenkki 93km 3.14h. Muut tykitti mäkiä ja minä yritin selviytyä. Oli jalat aivan tyhjillään edellisen ehtoon tarpomisesta ja päivällä olin vielä käynyt kokeilemassa wake boardingia. Hauskaa oli silti porukalla ajelu, vaikka vähän tuskaista omille jaloille.

To Lomareissua Tallinnaan

Pe Illalla pieni verryttely henkinen lenkki 0.38h 7km

La VK yrittelyä. Ei vaan oikein vielä tuntunut olo palautuneelta. Survoin paukusta kiihdyttäen 28min 6,13km. Perään verryttelyä Rosendahlin rantaan ja kohti SUP alkeiskurssia. Yht 0.48h 9,6km. Päälle 2½h (ei lasketa treeniksi) SUPpailua vanhemman tyttären kanssa. Oli aika rentouttavaa touhua ja hyvää keskivartalon hallintaa sekä tasapainoilua jaloille.

Su Järvinen iso Hoon ja Veteranon kanssa. Oli taas kerran kova reissu ja kanttasin pahasti lopussa. Milloinkahan juoksu alkaa kulkemaan edes jotenkin juoksunomaisesti. Berliini ja Wihan satku lähestyvät, eikä kulku ole mitenkään helppoa. 2.33h 26,5km.

Yhteensä 12.30h

Viikon päästä lauantaina on Jämi MTB ohjelmassa. Saattaa olla taas tulla aika haastava järvinen sunnuntaille. Muuten otan tämän viikon palauttavasti kuulostellen jalkojen tilaa. Tiistai-keskiviikolle pitäisi jotain kuormittavaa kehitellä.

1 kommentti:

  1. On se sentään hienoa, että et lintsaa järvistä vaikka lauantaina olisi ohjelmassa mitä!

    VastaaPoista