sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kesäloma hönkää ja virtuaalimerkintä

Kesäloma alkoi helteiden kanssa samaan aikaan eli ei voi valittaa. Kelit pisti lisämotivaatiot kohdilleen ja kuluneen viikon tunnit on pitkästä aikaa ihan kunnolliset. Fokus on juoksussa, mutta edelleen elokuun puoliväliin asti pidän ohjelmassa hesselöinnit kerran pari viikossa mukana. Ja tarvittaessa lisään määrää, jos jalat eivät kestä juoksemista. Tässä parin viikon tekosia:

Viikko 30.6.-6.7.

Ma Lepo

Ti Vetoja Pirkkalan yleisurheilupyhätössä 8*800m 5min lähtöväleillä. Liikuntaa yht. 1h

Ke Lepo

To Henkan ja Stefun matkassa Säijässä 2*20min. Kaverit veteli vuorovedolla ja minä kävin välillä rinnalla toivoen että en tipahda. Tuli hyvä treeni 297W ja 300W Yht 1.50h

Pe Lepo

La WBR lenkkiä huippu hyvässä säässä hyvällä porukalla. 4.53h - 151km

Su Järvinen Veteranon kanssa. Edellisen päivän pyöräily oli viistänyt kimmoisimman terän koivista ja oli kyllä työmiehen lenkki. Sisulla koko rundi juosten. Onneksi en ollut yksin, koska muuten olisi sisu loppunut. 2.25h - 26,6km

Viikko yhteensä 10.08h

Viikko 7.7.-13.7.

Ma Polkulenkki 1.30h Veteranon kanssa. Kesken lenkin pikkurillin jänteen katkaisseen kannon sahauksen tarkkailua. Ihmettelin lenkille lähteissä, miksi Vetskulla on reppu selässä. Asia selvisi, kun kohtasimme hänelle kohtalokkaan kannon, tällä kertaa kaatumatta. Repusta löytyi saha, jolla senior juoksija katkaisi kannon. Kymmenen vuoden kuluessä lenkeillä on varmaan raivaussaha mukana tai sitten rogaining kapun ikänäkö kokee käänteisen ihmeen.

Ti Uhkasin mennä hesselöimään, jos ei löydy juoksuseuraa. Tämä tepsii aina ja niinpä käytiin Veteranon kanssa juoksemassa Keskisentie-Peltolammi lenkki. 1.04h

Ke Kesälomaperinne nro 82 eli Hämyslavan iltasienestys Rogaining kapun kanssa. Rastit löytyivät, vaikka yritinkin kapun keskittymistä häiritä kuluneilla alaosastojutuilla (tämä on Rogaining joukkueen pääharjoitus #1). 1.05h liikuntoa.

To Vetoja Pirkkalan yleisurheilupyhätössä 1*1000m+6*800m+1*1000m. Kovaa oli homma. Proffa veteli taas omissa svääreissä vauhtien osalta. Mukana myös PJH ja Veterano. Yht 1.10h

Pe Lepo. Fiksipyöräilyä rouvan kanssa. Matka kulki Allin terassin kautta uittotunnelille ja sieltä Ratinan laivakahvilan kautta kotiin.

La Kauan haaveena olleen juoksureissun toteutus - Birgitan polun kierto. Tämä on ollut ehdottomasti omalla sadan kohdan virtuaalilistallani jo vuosia ja mikä sen kunniakkaampaa kuin suoriutua tavoitteesta imaamin itsensä johdolla. 5.59h - 47km. Oli aivan upea reissu, vaikka nyt onkin selkä juoksurepun hinkaamalla vereslihalla. Lopussa Siiskukkulalla kehotin PJH:ta menemään menojaan, kun Hakkari-Sääksjärvi on itselle tuttu väli ja askel jo painoi pahasti. Aika moista kivestä ja juuresta oli osalla matkaa alustana. Henkisesti ja fyysisesti pahin kohta oli kuitenkin Lempäälän asfalttiosuus. Siinä kohtaa tunsi ihan konkreettisesti köpöttämisen tason ja kivun lihaksissa. Päätin että Hakkariin asti taistelen kunniakkaasti ja sitten vaikka ryömien loppu n 12 km. PJH:n blogissa on hyvä tarina todistuskuvien kera reissustamme.

Su Santun kanssa mukava palauttava Tottijärven kierto pyörillä. 95km 3.07h. Lisäksi sain tänään myytyä lähes käyttämättömäksi jääeen aika-ajokulkimeni (toivottavasti kovaan ajoon).

Viikko yhteensä 13.55h

Tästä jatkuu harjoitteet kohti 24h rogainingia elokuun alussa. Välipaloina on kesäillan rogaining Jämillä ja toivottavasti monta muuta pitkää juoksulenkkiä. Alli sai lähes ylipuhuttua minut Jämi MTB:hen ja ehtona asialle on tulevalla viikolla ensimmäisen maastopyörälenkin toteutus. Katselin myös kalentereita ja huomasin, että muistin Route300 ajankohdan väärin. Se saattaa sittenkin luonata aikatauluihin, kun on viikko rogainingin jälkeen. Ei oikein malttaisi jättää väliinkään. Ensi lauantaina on vuorossa kesälomaperinne nro 7. Piknik -matka Porin Kirjurinluodolle. Eipä tästä lomailu voisi paljon mukavammaksi muuttua. Painokin on tippunut juoksun seurauksena ainakin parin irronneen varpaankynnen verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti