sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Tehoilla jatsiin

Toka lomaviikko alkaa olemaan takana ja treeniviikko taputeltu. Viikon saldoksi kertyi varsin hyvä määrän ja tehon yhdistelmä. Ainakin jos vertaa alkukesän muuhun tekemiseen. Viikon kovin reissu ei ollut lauantain Pori jazz vaan sitä seurannut sunnuntain järvinen. Pyöräilyä on ollut ohjelmassa mukana, että pystyisi säilyttämään tuntuman. Alkuviikosta joutui ottamaan rauhallisemmin, kun Birgitan reissu painoi jaloissa. Tein sen takia loppuviikkoon kunnon tehopläjäyksen.

Tässä aikaansaannokset:

Ma Lepo

Ti Veteranon ja U6:lta kotiutuneen Järvisen kanssa 19,5km PK hölkkä pääsosin Pirkkalan hiekkateillä. Hyvin läpytteli Henkka, vaikka oli kova viikko takana. 1.43h

Ke Allin kanssa Jämi mtb kenraaliharjoitus ja samalla kauden eka maastopyörälenkki. Reitti kulki Kyötikkälä-Aapiskukko-Kyötikkälä maastoissa. Vettä tuli lähteissä kuin aisaa. Onneksi lähdettiin kuitenkin polkemaan. Saatiin hyvä lenkki ja päätös osallistumisesta Jämille. Ajoaika n 3h.

To Aamupäivällä Pirkkalan YU pyhätössä 6*1000m veto/ 2min palautuksella. Nihkee oli keli ja eihän toi vauhtikaan vielä ihan lentoa ole. Vedot 4.03min, 4.00, 4.00, 4.02, 4.03 ja
3.45. Verroineen 1h

To Iltapäivällä Henkan kanssa Säijän tiristely. 20.07min/ 311W ja 10min/ 294W. Verroineen 1.42h. Jaloissa painoi päivällä tehdyt juoksuvedot, mutta kummasti pyörällä pystyy/ uskaltaa juntata kipeeseen lihakseen.

Pe Aamulenkki 0.32h - 5,9km

Pe Iltapäivällä Kimmon kanssa Säijässä 1min vuorovedolla tiristelyä: meno 20.29min/ 298W ja paluu 20.07min/ 303W. Hyvä treeni ja kruunasi viikon tehopläjäyksen. Jalat tutisi koko ehtoon. Yhteensä verroineen 1.37h

La Aamusta pieni hölkkäily 0.38h - 7km ennen Poriin lähtöä.

Su Porin reissun pahimmasta väsymyksestä selvittyä lähdettiin klo 14 Veteranon kanssa uhmaamaan hellettä järviselle. Oma olo ei ollut ihan loistokas, kun kotiutuminen oli tapahtunut n. klo 4 aamusta. Onneksi lähdettiin. Läpyteltiin rauhassa ja 1,5l vettä oli vähän turhan nirkonen annos. Aikaa meni 2.31h ja matkaa tuli 26,5km. Keskari ei ihan päätä huimannut, mutta kun sydäntäkin piti säästää edellisen päivän riekkumisen jäljiltä.

Viikko yhteensä 12.43h

Tulevalla viikolla harjoitukset jatkuvat. Tiistaina on ohjelmassa kesäillan 3h rogaining Jämillä Vimppojen 1,67 joukkueella. Kakkosjoukkueen vakikulkijat saavat kovan vahvistuksen Vimppojen ykkösporukasta Tsaarin tullessa mukaan. Tästä syystä siis joukkue on matemaattisesti 1,67 joukkue:  (2*2joukkueosallistuja+1*1ykkösjoukkueosallistuja)/3osallistujalla. Torstai menee muissa kuin liikuntamerkeissä, joten tonnit tullee ohjelmistoon mitä todennäköisimmin pe ehtoosta tai sitten keskiviikkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti