sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Marinointia

Viikosta kehkeytyi varsinainen jalkojen marinointi, vaikkei sen mitenkään alunperin pitänyt niin mennä. Into kasvoi viikon mittaan harjoitusten myötä. Olen koko alkutalven tehnyt vatsalankkuja, kun alaselkä alkoi juoksemisen myötä vihoitella. Tapana on ollut tehdä useampana päivänä viikossa 3min lankku ja se on riittänyt pitämään selän ihan hyvässä kunnossa alkukipujen voittamisen jälkeen. No PJH on aloittanut omat Burberryt vai mitkä lie burbee harjoitteet ne nyt on. Samalla hän on alkanut jonkun lankkuohjelman ja sen seurauksena minun oli pakko tehdä viikolla tavoista poiketen 5min lankku. Onpahan yksi laji missä voi kilvoitella sillä että viipyy tekemisessä pidempään.

Dieettihommat olen nyt siirtänyt kevyempään ylläpitomoodiin ja sen kanssa onkin ollut taas omat kikkailut. Tänään meni homma ihan kaseikkoon, kun lähdin hallivuorolle klo 7 kahvikupin voimalla. Pyörävuoron jälkeen laahustettiin vielä lenkkareilla 1h. Juomana oli mukana zeroa ja laukun pohjalla ollutta patukkaa en tietenkään sortunut syömään. Kolmas pidempi harjoitus viikonlopun aikana oli tyhjennellyt ilmeisesti energiavarastot aika hyvin, kun kotona iski hirveä horkka. Mikään ei tahtonut mennä suusta alas ja maha oli ihan sekaisin sekä olo sen mukainen. Sain kuitenkin lopulta ahdettua energiaa. Puolentoistatunnin nokosten jälkeen hain vielä pizzaa kotiin ja söin sitten oman ja suuirmmaksi osaksi muidenkin annoksista. Olo palautui aika hyvin :-).

Viikon mittaan tehdyt treenit:

Ma Puhiksen kanssa kevyttä hölkkää 1.16h - 14km

Ti Werstaalla trainerilla 4*10min/ 3min palautus. Vetojen watit: 283, 284, 289 ja 296. Piti pyöritellä rennosti kovaa, mutta kaksi viimeistä intouduin kuitenkin lyömään löylyä. Santtu oli pyörittelemässä kanssa. 1.20h

Ke Olin Naantalissa työreissulla, mutta kävin juoksemassa hotlan matolla 30min + päälle tärisin hotellihuoneessa 5min lankun.

To Hallissa isolla porukalla (PJH, Vetsku, Patse, Eku ja Henkka) tonnin juoksuvetoja. Oli mukavaa, kun letkassa oli riittävän monta. Myöhästyin alkuverrasta ja sain alle 200m juoksua ja siitä ekaan vetoon. Harjoitus oli 6*1000m/ n. 2min palautus. Vetojen ajat: 4.00min, 3.50, 3.41, 3.40, 3.38 ja 3.38. Päälle verkat. Yht 0.55h

Pe Juostiin järvinen porukalla: PJH, KaskisHoo, Vetsku ja Patse. Kulkupoliittisesti oli varsin positiivinen reissu. Ajattelin, että edellisen ehtoon tonnit verottaisivat menoa, mutta tällä kertaa eivät. Juoksuaika pari pientä pysähdystä poistettuna 2.25h Kilsat 26,36km

La Uuden cyclon ulkoilutusta. Mittarista loppui akku lopussa, mutta lenkin pituudeksi tuli n.2.50h. Olihan huikea ero vanhaan kulkimeen, enpä olisi etukäteen uskonut kuinka maantiemäinen tuntuma tuossa 'desigualissa' on.

Su Hallivuoro. Verkka 20min, veto 5min 315W, pal 1.30min, veto 20min 288W, pal 7min ja veto 20min 299W. Loppuverkka 33min. Päälle hallissa kevyttä hölkkää porukassa 1h. Yht 1.47h + 1h.

Viikon summa: 12.8h

Ensi viikon lauantaina on Teivo Cup ja sinne olisi taas tarkoitus mennä rassaamaan keuhkoja. Tiistaina hallissa tonnit. Eka veto klo 19:30. Muuten pyörittelyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti