sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Jouluviikon aikaansaannoksia



ma - 1:30 perusajoa trainerilla TT-fillarilla. Kadenssi- ja tehoportaita ajan tappamiseksi.

ti - lepo ja suklaatankkaus

ke - 3:43 joulusuklaan sulattelu-cycloilua Samun kanssa. Pientä teknistä säätöä loppupuolella, minkä seurauksena tuli niitattua vajaa parikymmentä minuuttia vähän reippaammin. Yllättävän helposti pyöri, vaikka en ollut syönyt koko päivänä mitään ja lenkkijuomassakaan ei ollut hiilareita.

to - 1:24 halli special edition TT-pyörällä. Vähän nuutuneen tuntuista. Osittain varmaan edellisen päivän jäljiltä palautumattomuutta ja osittain Shivin tankoa pitää kyllä fiksata ylöspäin, että saisi vähän helpommin tehoa pihalle. Piti alunalkaen käyttää tämä setti aerotestailuun, mutta laiskuus voitti ja meni vain ajeluksi.

pe - 1:02 2x15min 30/40sek trainerilla. Tehoteaseri: ON 30sek@440-450w; OFF 40sek@260-270w ja toistetaan siis vartin verran. Kertakaikkiaan mahtava treeni trainerille. Aika kuluu ihan toisella tavalla, kuin tasaisessa jyystössä.
pe2 - 2:04 asennekasvatusta cyclolla (kaatosateessa) Samun ja Ollilan kanssa.

la - 2:34 kevyttä cycloilua Samun kanssa.

su - 1:50 Pirkkahalli, jossa 1x45min. Lähdin ajamaan verraa ajatuksella, että juon välissä ja ajan sitten vedon, mutta Hannu pölähti pitämään vauhtia edelle ja totesin vähän ajan kuluttua, että kait sitten samantein ajan 45 minuuttia kasaan suoraan lähdöstä. Aika reipas alkuverra siis. Loppuajan laskettelin kevyttä perusajoa.
su2 - 2:20 kerta kiellon päälle cycloilua Henkan, Samun ja Ollilan kanssa. Tähän olisi pitänyt muistaa syödä muutakin, kuin aamupala tai jättää ihan väliin, eikä olisi yhtään huonompi lopputulema ollut. Mutta viime vuoden jouluviikolla näytti olevan 14t, joten pitihän se pistää paremmaksi.

16.5t tekemistä siis jouluviikkoon, 826TSS ja suklaata sulattavat 12076kJ työtä watti-viisaille. Meikäläiselle jo tosi iso viikko, enkä kyllä näe juuri mieltä tätä isommissa tai edes tämän kokoisissa harjoitusmäärissä jatkuvalla syötöllä.

Mutta suurin saavutus tällä saralla kuitenkin blogin päivitys ensimmäisen kerran sitten lokakuun. Jos jotain highlightteja tai tiivistystä koittaa kaivaa surkean bloggausaktiivisuuden pelastukseksi, niin aivan mahtava reissu Pietarin uudelleenpinnoitetulle velolla jokunen viikko takaperin ja blokki-periodisointi lähestyminen 2014-kauden harjoitteluun, hieman Rönnestadia muunnellen, on osoittautunut tosi mielekkääksi ja myös toimivaksi malliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti