perjantai 28. kesäkuuta 2013

Arvokkaat tuubit

Tuossa alkukesästä raportoin aiemmin Ulvilan ajoista ja siitä kuinka toka päivän lähtö keskeytyi tuubin rikkoutumiseen. Sama toistui Kangasalapyöräilyssä, jonka jälkeen poikkesin Samulta hakemassa uusia kummeja alle. No siinä sitten seinällä roikkui omaa silmää hivelevä Spessun runko, jonka ansiosta keskustelu kääntyi uuden kulkimen speksaamiseen, tosin Samun pienellä avustuksella. Asia jäi hautumaan, mutta vain hektkeksi, ja eilen sen sitten sain. 


Ja tarinan tärkein opetus on se, että ne tuubit siirtyivät kiekkojen mukana tähän uuteen kulkimeen eli ei mennyt käynti senkään takia hukkaan. Vanhan kulkimen luovutus uudelle omistajalle vastikkeineen on jo sovittu. Pääsee uskollinen työjuhta hyvään kotiin.

5 kommenttia:

  1. Sun Karmääni on väärän värinen ja kuvaamiseen yks pikku juttu; Pyörä kulkee kovempaa jos ketju on isolla limpulla :) Ja sun ajoa seuranneena niin ootko keksinyt etuvaihtajan just ennen tätä kuvaa vai onko se vahingossa tipahtanu?

    VastaaPoista
  2. Henkka pakotti tänään kokeileen pientä riävää...

    VastaaPoista
  3. Tarinahan kuulostaa melkein samalta, kuin "lähdetiin Ikeaan ostamaan halvalla serviettejä" ;).

    Ihan törkeän hieno fillari kyllä!

    VastaaPoista
  4. eilen paluumatkalla lentokentän tietämillä: "laita ny jlauta edes kerran pienelle tällä lenkillä!"

    VastaaPoista
  5. Komee on ja näyttäisi ihan laadukasta osaakin olevan pultattu kiinni! Taitaa olla sitten mun vuoro seuraavana päästää mopedi karkaamaan takapuolen alta...Kuskit kun ei enää nuorene ja watitkin on välillä hakusassa niin tarttee sentään pitää huoli että rollaattorin takia ei tuu takkiin yhtään ylimääräistä.

    VastaaPoista