maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus

Juhannusviikko meni säännöllisen harjoittelun merkeissä. TT kulkimen kanssa ajaminen on sinällään rutinoitunut, mutta wattien ulossaaminen ja vielä enemmän vauhdin saaminen wateista vaatii vielä monta lenkkiä ja kulkimen säätelyä. Jostain syystä kuljin ei oikein liiku. Sinällään asiassa ei mitään suurkatastrofia ole kun kuitenkin vetotreenit kyseisellä kulkimella mielellään tulee tehtyä.

Tässä viikon harjoitteet:

Ma Lepo

Ti Rauhallinen pyörittely 1.17h - 37km

Ke TT kulkimella 2*20min/ 5min 299W-38,3kmh ja 293W 37,4kmh Yht 1.35h - 50km

To Tihutteli ja lähdin palauttavalle cyclolla Kalliojärven reitille. 1.15h - 29km

Pe Markuksen ja osanmatkaa Samun kanssa rauhaksiin 2.59h -79km

La TT pyörällä Louskun reittiin tutustumista alemmalla VK:lla. 1.00,38h - 36,67km - 259W. ei ollut niin rentoa kuin piti ja vauhti ei tosiaankaan korpinnokkakypärää edes pölyistä putsannut vaikka tuultakin oli 6m/s. Yht 1.49h - 57km

- Teini halusi lähteä pyörällä mökille ja pyysi minut seurakseen. Siitähän ei kieltäydytä ja laittoi vielä kypäränkin ihan pyytämättä. Ajettiin 1.52h -37km. Olin cyclolla liikkeellä. Tosin tätä en laske viikon saldoon kuin en koiran lenkityksiäkään, mutta toimi se silti hyvänä palauttavana ajona.

Su Omin päin, kun Alli tanssi vielä lauantaihumppaa sovitun klo 12 lenkinaloitusajankohdan aikoihin.Ajelin 3.27h - 101km

Viikko yhteensä: 12.22h

Näillä mentiin juhannusviikko ja jotenkin jaloissa on ollut lievää väsyä, vaikka palauttavat ajelut olen ajellut oikeasti palauttavasti. Ei taida toimia tuollainen hissuttelu sitten kuitenkaan sen paremmin kuin kunnon WBR henkinen rykiminen ja kavereiden kanssa kisuttelu.

Tuleva viikko menee palautellessa, kun teini pääsee ripille sunnuntaina ja siihen liittyvät järjestelyt ja valmistelut priorisoivat tekemisiä. Tiistain tempokin jää edelleen korkkaamatta, kun iskee Helsinkityöt. Tänään on kuitenkin ilmottautuminen sisäistetty Jämi MTB:hen - tiimimanagerilta tuli iloinen tekstari asian hoitamisesta ja sen siivittämänä pistin työmaan liikuntatoimikunnan tms kautta vielä Route300 ilmoittautumisen sisään. Niin ja kävinpä uutta maantiepyörää tänään maanantain lepopäivän kunniaksi Samulla mitoittamassa. Speksit on nyt selvät ja tilaus sisässä, kun se on kasassa ja käsissä niin kuva tulee heti näytille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti