maanantai 9. syyskuuta 2013

Kelit jatkuu


Ei tullut manailusta huolimatta syksyn sadekelejä vielä vaan intiaanikesä. Ajotoverit tosin taisi etupäässä ehättää jo off-seasonia viettämään ja huhu kertoo että pyörät ois nostettu tallin seinälle ja ulkoilut hoidetaan lenkkarit jalassa. Toivottavasti saadaan kuitenkin tutut syksyn cyclokoohotukset pyörimään pian taas. Taisi oma innostus reenailun tapaiseen lähteä pari vuotta takaperin juuri noilta syksyn lenkeiltä kun ajotoverit nöyryytti oikein olan takaa Lempäälän kuntopoluilla.

Omassa ohjelmassa on vielä ainakin kotikulmilla ajettava Ylöjärven XCM 15.9. ja mahdollisesti myös Hämeenkyrön XCM 29.9. Niitä silmälläpitäen on ollut vielä tarmokkaampaa lenkkeilyä ohjelmassa josko kesällä jonnekin kadonnutta kuntoa saisi vielä elvytettyä.

MA: 1,5h kevyttä krossarilla uudella reitillä

TI: 2x18min Pyntsän GP:n reitillä maantiefilolla, ok watit mutta olis koneesta voinut yläpäätä vähän enemmänkin irrota

KE: 1,5h kevyttä krossarilla, maanantain reitin versiointia

PE: Maasturilla Kyötikkälässä 6x mäkivetoja yht. 18min. Vähän lyhkäsiä tahtoo mäet olla tuolla(kin) kun tavoitteena oli alunperin 4min happivedot, mutta 3min oli toteutus ja siinäkin joutui tyytymään jo liikaa tasamaalla ajoon. Täytyy seuraavaksi käydä testaamassa Lukonmäkeä tähän tarkoitukseen.

LA: Erittäin kevyttä perheen kanssa Pinsiön maataideinstallaatioita ihmettelemässä. Tyttären Frogiin alle vanhat Spessun täpärin kiekot & kunnon maastorenkaat ja tyttären koulutus maasturikuskiksi lähti sujuvasti käyntiin. Harmi että tuollaisia Lamminpään helppoja neulaspolkuja ei ole aivan tässä omilla nurkilla, voisi tyttären innostus lopahtaa turhan nopsaan jos veisi paikallisille kivikko-juurakko poluille. 

SU: 3h tasaisen kovaa maasturilla Aapiskukolle ja takaisin. Keskari kovin koskaan ja huiman hienoa oli polkuja päästellä. Tullut näköjään liikaa ajettua vain maantiellä kun ajelu tuotti pienet kovettumat kämmeniin ja alaselkäkin vähän valitteli.

Yhteensä rapeat 10h. Ensi viikolla sitten keventelyä ja arpomista mitä matkaa lähtee ajamaan Ylöjärvelle, n.90km tuntuu napsun pitkälle ja toinen vaihtoehto 30km taas lyhkäselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti