maanantai 29. heinäkuuta 2013

Loma lopuillaan

Niin ikävän nopeasti se loma taas on vierähtänyt. Pitää koittaa muistuttaa itselleen, että vaikka loma on ohi, niin kesä kuitenkin jatkuu ja kun mitään isompia duunireissuja ei ole ainakaan ihan just tiedossa, niin harrastusaikaa pitäisi jäädä ihan kohtuudella.

Viime viikolle osui parempaa ja huonompaa suorittamista. Parempaa tekemistä edusti 25 minuutin rajan puhkaisu Säijän viikkotempossa ja heikko esitys puolestaan surkea aika ja sijoitus Peurunka-tempossa sunnuntaina.

Tekeleet lyhykäisesti:

ma - lepi
ti - 1:18t Säijän viikkotempo 24:55 + 15min veto päälle
ke - 4:11t taisi olla kesän ensimmäinen täysjäsennetty wbr-lenkki!! Kokonaisuutena aika rauhallista, mutta keskellä saatiin 3t verran veto pyörimään ihan hyvin.  Tappi kyseli tätä, niin Markukselta kahville n.35kmh ja silloilta siihen asti, kunnes aloitettiin loppuverra Leukun mäen jälkeen, oli joku 34,5kmh. Saarenmaantie oli vähän reippaampaa. Hyvässä myötäisessä taisi mennä 40kmh rikki.
to - 2:09t, jossa 2x20min. Junnu roikkui kunnioitettavan sitkeästi peesissä molemmat vedot, vaikka tuuppasin ns. ihan huolella tempokoneella.
pe - 0:53t kevyt palauttava
la - 1:29t avaava lenkki, jossa yksi vähän reippaampi 4min nykäisi, että saisi vähän taistelutahtoa hereille
su - 1:43t Peurunka-tempo. Ei ihan 85-kiloiselle tarkoitettu reitti. Mäet tappoivat kintut ja taisi olla muutenkin jo vähän treeniväsymystä, kun jäin toistakymmentä wattia tavoitetehoista. Kaiken kruunasi vielä ekan kääntöpaikan missaaminen (niin, tarinan opetus, kannattaa tutustua reittikarttaan etukäteen, hurjimpien kuultu tutustuneen jopa reittiin tai lämmitelleen).

Kuriositeettina tehonmittauksen ystäville, että sekä allekirjoittanut, että Peurungassa voiton napannut Hannu, pystyivät tunnistamaan "Aerolabissa" (Golden Cheetahin "virtuaalituulitunneli") huonosti lonkkaan kiinnitetyn numerolapun vaikutuksen (1s/km luokkaa!)

 Peurunka tempo
Kuva: Janne Kuha


Tälle viikolle taas perussettiä treeneissä ja lauantaina Lietoon kokeilemaan, josko 13-minuuttisen saisi rikki ihan täysmittaisella kympillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti