sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

3. viikko - mättöä

Säät hellii ja pyörää on ollut mukava ulkoiluttaa. Oikeastaan ulkoilutusta on tullut siinä märin, että tulevalla viikolla pitää levätä ainakin huomenna ja muutenkin kuulostella kuinka jalat palautuvat.

Viikon tekoset:

Ma Lepoa ja akilleksen parantelua - ei kuitenkaan vieläkään sortumista venyttelyyn

Ti Veteranon takapeesarina Nouskin kesäillan rogainingissa 3h sarjassa. Juosten ja tarpoen  sekä suroven muutamat suot aikaan 2.51h sijalle 5. Hieno reissu, mutta kylläpä otti koville. Kapu hoiti sienestyksen taas kerran loistavasti ja itse keskityin tähystysvastuuseeni. Ajattelin maalissa että seuraavana päivänä ei paljon kampi laula. Olin ihan paalissa tuosta 22,4km matkasta metsässä.

Ke WBR kesälenkki. Aurinkoisesta säästä ja maisemista nauttien oli Santun whatsapp speksi lenkille. Ja sitähän se sitten oli WBR sovellutuksena. Maisema vilisi ja tuska oli kovaa. Heti kun viimeisellä tunnilla alkoi paistamaan aurinko, himmattiin ja katseltiin Säijän maisemia :-). Siihen asti kovaa tuuppaamista ja omalta osaltani alusta-asti tyhjillä jaloilla selviytymistä. Hyvät oli maisemat ainakin Siltakahviosta katsottuna. 3.57h ja 128km. Olisi kiva tietää keskivauhti eka tunti ja vika tunti poistettuna. Oli varmaan ihan kohtalainen. Keskisyke 134, maksimi 177 (/202). Tunne kova.

To 2*20min aika-ajogiljotiinilla. Karseeta survomista ilman mitään energioita. Oli alkuviikko tehnyt tehtävänsä. Meno 20.40min 270W ja paluu 21.07min 274W. Yhteensä 1.40h

Pe Palauttavaa MTB ajelua rogaining kapun kanssa 3.48h. Käytiin Vehoniemessä munkkikahveella.

La Paten kanssa Tottijärven kierto. Tiristystä välissä: 28min/ 37kmh/ 282W/ keskisyke 157. Yht 3.00h - 93km suht rauhaksiin ajelua.

Su Kanuunoiden/ Liljan Jarin ja Salosen Esan speksaamalla Pyynikin kierrolla. Ajatus oli ajaa 100km eli 29 kierrosta. Tuuppasin lenkin putkeen ilman kahvitaukoa, koska halusin yhtämittaisen kuormituksen. Homma meni yllättävän rankaksi reilun kahden tunnin jälkeen. Ajelin Varalan nousun n 400Watilla ja seuraavat alava ja nousut naksun alemmalla 300-380W näkötornille. Alamäet palauttavasti. Viimeisillä kierroksilla alkoi olemaan aika tuhnua. Harjoituksena tuo oli varsin erilainen normaaliin, mutta hyvä kokeilu väliin. Yksin tehtynä olisin kantannut viimeistään 20 kierroksen jälkeen kotiin. Pynsä 3.36h. Yhteensä loppuverroin 4.33h - 122km.

Viikon tekoset 19.49h

Ensi viikolla on lauantaina Jämi84 MTB ajo. Tavoite on pitää hauskaa ja sivussa parannella viime vuoden aikaa, joka nyt ei päätä huimaa kun ei huimaa kuskin maastoajokaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti