sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

1. lomaviikko

Viikon kertymä on hyvä ja uutena harjoitteena tuli 3x1h kuntosalilla käynti. Tosin syynä oli perillisen opastus eri liikkeisiin ja ohjelmiin. Tein kuitenkin samalla itsekin vähän jumppaa ja tietysti myös penkkiä. 20 vuotta sitten lämmittelin 2* kovemmalla painolla ja 2* enemmällä toistoja kuin nyt pystyin. Tangossa oli tällä kertaa 50kg ja 10 toistoa pisti narut ihan solmuun. 20 vuotta sitten oli elopainokin kyllä teollisuusvaaka osastoa. No pääpaino oli tällä kertaa kuitenkin vatsa- ja selkäliikkeissä.

Louskun tempo jäi väliin, kun tempopyörä ei kulje kertakaikkiaan mihinkään. En tiedä mikä siinä mättää, joko oma löysyys tai sitten ajoasento tai sitten joku ihan muu. Pyörässä se vika tuskin kuitenkaan piilee.

Viikon harjoitukset:

Ma 45min hölkkä koiran kanssa

Ti Pyynikillä tiristelyä 4x kiekka, välissä palauttava kierros ja 3x kiekka. Tarkoitus oli vetää mäkijakso näkötornille kovaa, nousevasti ja muuten kierros palauttavasti siihen asti kun menee nousevasti. Wattien valossa homma muuttui parin ekan kierroksen jälkeen pikemminkin laskevaksi kuin nousevaksi. Kuudes veto oli niin heikoilla tehoilla, että joutui kuitenkin vielä tiristämään 7. ja siinä irtosi ihan hyvät tehot. Yht 2.14h - 63km

Ke Iltarasteilla rogaining kapun kanssa, ei mennyt kuin elokuvissa mutta harjoituksellisesti mukavan palauttavaa 1.40h. Reilu viikon päästä olisi lyhyt 3h rogaining tarjolla.

To Tiristelyä Henkan ja Joukon kanssa vuorovedolla 1*13min - 10km - 324W,  + 1*19.55min - 13km - 298W. Kova treeni, kun tuo Elite kaksikko jaksaa juntata ihan huolella, mutta hauskaa oli. Yht 1.49h - 55km

Pe Piti ajella rauhallista TT pyörällä Henkan ja Joukon kanssa. Otettiin alkuun 13.20min - 10km tiristys. Tulin peesissä ja watit pysyivät suhteellisen maltillisina - 10km - 258W. Sen jälkeen ajeltiin tempohenkisesti aina välillä kiihdytellen. Jouko tuli vieressä maantiepyörällä oli tiristys minulle kuinka kovaa tahansa :-). Yht 1.50h - 55km

La Kanuunaletkassa pitkä lenkki Sappeen kautta. Olipas hauska nähdä Kaskis Handen kehittyneen kunnon maantiepyörittäjäksi yhdessä kesässä. Mukavaa oli vaihteeksi ajella rauhallista hepettavaa isossa porukassa. Yht. 4.31h - 135km.

Su Maastoajelua rogaining kapun kanssa. Käytiin kiertämässä majat: Koukkis, Julkkis ja Lamppis. Hyvin päästeli Vetsku menemään polkuja. Maasturin mittari lopetti toimimisen ja kun en ole saanut Karmäänille telinettä aikaiseksi kulkimeen jäi statistiikat vähän käsikopelolle, mutta ainakin 3h tuli ajoa ja n. 60km.

Viikko yhteensä mukavat 15.04h (kuntosalikäyntejä ei lasketa)

Ensi viikolla taas tiristelyä ja sääennusteiden perusteella maastoajot painottuvat alkuviikkoon. Perjantaina saa nautiskella Kirjurinluodon tunnelmista. Toivottavasti ei tule vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti