sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Säännöllistä kohti

Kulunut viikko on paketissa ja jonkinlaisia treenejä tuli tehtyä. Julkkisosastolla oli 5:2 moodi päällä ma ja pe. Säännöllisyyttä tuli aikaiseksi, kun tänäkin viikonloppuna tuli kierrettyä järvi jalan. Meni jo naksun helpommin kuin viikko sitten.

Tässä viikon saldo:

Ma cyclolla rauhaksiin 2.12h

Ti Werstaalla Santun kanssa pientä traineritotuttelua 1.15h. Ajoin välissä pienet vetoloiset 2min palautuksilla. 1min 322W, 2min 333W, 3min 336W, 4min 321W, 3min 322W, 2min 323W, 1min 423W. Ei mitään ihmeellistä, mutta kirjasin kuitenkin tehot ylös että voi verrata myöhemmin.

Ke-To lepo, työesteitä

Pe cycloilua 2.16h. Oli velttoa menoa ja olin ihan varma, että tulen kipeäksi. Perjantai oli paastopäivä. Paastoa seuraava päivä on yleensä ollut rankka energian puutteen takia, mutta nyt sakkasi jo samana päivänä.

La teboilin letkassa cycloilua 3.13h. Edellisen päivän tahma oli ohi ja tulipa sellainenkin ison eturiävän periaatteesta kiinni pitäminen tehtyä kuin Lamminpään horhan nousu. Nyt voi kait keventää pyörää ja heittää pikkuriävän ja etuvaihtajan Werstaan nurkkaan. Sydän oli vähän kovilla lopussa, ainakin 189 sykkeestä päätellen. Kivaahan tuo oli, kun oltiin porukalla liikkeellä. Tosin kuusen runkojen yli nostaessani pyörää oli huumori koetuksella. Henkan kanssa jo hetki luultiin, että oltiin eksytty talvi TdT:hen :-).

Su järvinen 2.23h hölkötellen Veteranon, Kaskis Handen ja osa matkaa myös Puhiksen kanssa. Olihan mukavaa juntata vanhalla vakikaartilla kierros. Sai Vetskukin aimo annoksen maantiepyörähorinaa lenkin mittaan, kun Hande on löytänyt kuninkuuslajin ja jaettiin asiaan kuuluvia kokemuksia menneeltä suvelta. Sinänsä porukka vanhenee, kun ikärasismi on tullut juttuihin mukaan. Ennen puhuttiin vaan jalan seudun vaivoista ja puutostiloista, nyt arvaillaan eri ihmisten ikiä ja kyaeenalaistetaan nuorempien jäsenien nuoruutta. Kehonrakennukseen siirtynyt sadan asian imaami oli blogistaan päätellen aiemmin liikkeellä samalla reitillä ja samansuuntaisesti kiertäen. Kun aikataulut saadaan vielä kohdilleen, on vanha letka lähes kasassa.

Ensi viikolla on la Teivo Cup ja siihen valmistavana alkuviikosta pitää ottaa jalalla pientä rykäisyä, muutoin on ohjelmistossa peruspyörittelyä.

1 kommentti:

  1. No voi pentele, kun 2.23 meni meilläkin järveä kiertäessä. Pitää tosiaan yrittää saada jatkossa aikataulut paremmin sopimaan.
    Ja Teivossa meille tulee lauantaina kova otatus. Voin jo paljastaa taktiikkani: peesaan sinua ekan kilsan ja sitten isken alamäessä tokalla. Molemmat kanttaavat paluumatkalla, mutta etumatkani kestää silti;-)

    VastaaPoista