maanantai 12. elokuuta 2013

Pusikkopyöräily

Viikon päähuipennukset olivat ensin Pirkkalan hölkän järjestelyissä heiluminen keskiviikkona ja toisena Sappeen 7h MTB rogaining. Hölkässä on aina kerran vuodessa mukava tavata vanhoja juoksututtuja ja vaihtaa kuulumisia kuin myös nähdä ja kohdata vähemmän tuttua juoksu sekä hölkkäväkeä. Aina nousee pintaan nostalgia kuinka hienoa oli nimenomaan käydä juoksemassa erilaisia hölkkiä aikoinaan. Niissä on vaan jotenkin osallistujilla sopivan letkeä fiilis. Eikä tuo toimitseminenkaan kerran vuodessa hassumpaa ole.

Toinen viikon huipennus oli lauantaina MTB rogaining muodossa. Kotiin tuotavia kertyi jonkin verran. Kokemusta paljon mm. ison koiran rauhoittelusta, hirvikärpäsistä joka paikassa ja aikasakosta maalista, kun myöhästyttiin melkein kaksi minsaa. Yksi sentään ihan konkreettinen ja myöhemmin käsin kosketeltava tuliainen on jälkitoimituksessa menomatkalta, kunhan peltipoliisi oksentaa kuvatuksensa ja kirje löytää kotiin. Siinä ne isoimmat tällä kertaa. Hyvin hoiti kapu taas kerran utuisen kartan lukutehtäviä. Itse keskityin kiroilemiseen, varsinkin jos vaihteet eivät totelleet. Jämillä ei kehdannut porukan keskellä niin sai sitäkin patoutumaa purettua Laipan erämaahan. Kyllähän toi keikka olisi pitänyt juosten tehdä, kun ajamalla haettavia rasteja ei juuri ollut tarjolla. Pyöräilykengillä napsuttelu juurakoissa ja kivikoissa sekä soilla ei pidemmän päälle kovin herkkua ole. Matkaa taitettiin 100km ja kaikenmaailman pusikoissa rämmittiin ja talutettiin. Hyvin oli taas kerran järjestelyt hoidettu ja ensi vuonna olisi aatoksissa 24h sarjaan osallistuminen jalkaisin. Se laittaisi omaan juoksuoheisharjoitteluun ainakin vähän vipinää ja sitä kautta ruokailutottumuksiin.

Viikon harjoitteet menivät aika leppoisasti:

Ma lepo

Ti hölkkää hölkän reitillä ja vähän muualla 48min

Ke hölkän toimitsemista klo 10-22

To Joukon ja Henkan kanssa Säijää. Henkka lepuutti hölkän jäljiltä jalkoja, kun Joukon kanssa tiristeltiin 17min, 309W 41,9kmh. Jokke huikkas lähdössä että otetaan napsu rauhallisemmin. Minun vetovuorot olivat lyhyemmät ja silti lähti noin kovat watit. Olin ihan limiiteillä. Takaisin tultiin 8min 313W 41,2kmh. Tavoite oli 12min, mutta en pystynyt enää 8min kohdalla pitämään tehoa yllä omassa vetovuorossa ja homma oli taputeltu. Kova treeni kuitenkin. Yht 1.52h

Pe lepo

La MTB rogaining 7.02h, 100km

Su koiran kanssa metsässä köpöttelyä parisen tuntia ja päälle kortteliajojen seurantaa Ylöjärvellä. On se vaan hurjan näköistä puuhaa.

Viikko yht 9.42h

Tällä viikolla olisi sitten Route300 ja ajatuksissa 34 keskariryhmä. Saa nähdä kuinka ehtii palautua sinne ja sieltä ikureihin.



 

3 kommenttia:

  1. Nostalgiasta puheen ollen. Pataan tuli tuolloinkin...
    http://www.tilastopaja.fi/fi//res/tulokset.asp?u_action=display&u_log=3194

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä sä tuon löysit? Se on muuten varmaan eka puolikas, mitä aikoinaan tuli juostua. Nostalgiaa kerrassaan :-).

      Poista
    2. Ihmeellinen on tää internetti. Tää kyseinen kisa oli mun ensimmäinen numerolappujuoksu sitten kultaisen 80-luvun.

      Poista