sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Talvilomailua

Kulunut viikko meni talvisessa Åressa lomaillessa ja vähän lasketellessa. Otin varoiksi murtsikat mukaan, mutta enpä niitä ottanut boxista koko reissun aikana pois. Ei oltu reisussa ihan koko viikkoa ja pääsin lauantaina korkkaamaan viikon ekan treenin. Täyslomailussa sain myös tämän päivän keuhkotuntemusten perusteella karistettua flunssan lopullisesti pois. Viikon tekoset olivat:

Ma-Pe lomailua

La Trainerilla 1.30h peruspyörittelyä 200W keskiteholla. Tarkoitus oli käynnistellä konetta pyörilyn pariin. Sen verran kevyttä on ollut flunssan takia alla, että aika alkuruudusta sai taas aloitella. Iltapäivällä hain Samulta Bontin uudet kengät ja paistelin niitä uunissa illalla, että sain ne jalkaan sunnuntain hallisessioon.

Su Pirkkahallissa aamuvuorolla melko kuulostelevasti ajelua. Tein huolelliset alkuverrat ja ajoin ekan vedon 20min 302Watilla. Ei ollut mitään ihan vertaseisauttavaa tekemistä, mutta hyvä että sai edes tuon aikaiseksi. Pieni palautus väliin ja sitten 30min 260Watilla ei nyt muuten VK:ta, mutta sykkeen puolesta kyllä. Pyörävuoron päälle 1h rauhallista hölkkää PJH:n kanssa. Yhteensä 1.45h+1h

Viikon saldo huikeat: 4.15h + monta hissinousumetriä ja alaslaskua mutkamäessä

Tulevalla viikolla olisi tarkoitus taas iskeä normaali trainerisessiot VK:lla ja lauantaina olisi Teivo Cup kiikarissa. Se tulee olemaan aika raastoa, kun juoksut ovat nyt olleet nollissa muutenkin vähäisen treenimäärän takia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti